Nejlepší odměna pro Strýcovou za výhru? Nikoliv dolary, ale fastfood

- Tomáš Macák

Po pořádné dřině by měla přijít pořádná odměna. Tou budou pro Barboru Strýcovou po deblovém triumfu v Indian Wells především tučné prize money. Ale nejsou to jen peníze, co dokáže člověka potěšit. Řádné stravování je důležitou součástí života hráčů a hráček, nicméně po velkém úspěchu se může udělat výjimka. A proč ne rovnou ve fastfoodu!

Sladkou tečku měl turnaj pro Barboru Strýcovou naposledy v rakouském Linci. Tam na podzim vybojovala po šesti letech singlový titul na okruhu WTA. Zde „sladká tečka“ ztratila svůj metaforický význam a získala ten doslovný, protože pořadatelé pro českou šampionku připravili dezert v podobě trhance. Strýcová byla velmi potěšená. Lépe řečeno se ocitla v sedmém nebi. 

O pět měsíců později se dočkala opět trofeje. Tentokrát té deblové, která přišla po takřka dvouleté odmlce. S parťačkou Su-wej Sie opanovala prestižní a velmi štědrou akci v Indian Wells. Strýcová dostane za dosavadní své největší vítězství ve čtyřhře v přepočtu 4,5 miliónu korun. Žádná sladkost na ni tentokrát po zápase ale nečekala, tak se rozhodla odměnit sama.

Vyrazila do fastfoodu, kde si podle fotky zveřejněné na Instagramu pořádně dopřála. „Tohle je můj způsob odměny,“ napsala jednatřicetiletá tenistka k příspěvku.

28944066_10214014583772999_1768143842_o