Šafářová z domova burcuje Kometu! Věřím, že čtvrtfinále zvládnete vítězně, vzkazuje

- Jan Havlovic

Tenistku Lucii Šafářovou trápí znovu nepříjemná nemoc. I při zdravotních peripetiích si však našla čas na svůj oblíbený hokejový tým Kometu Brno. Hokejistům bojujícím v play off o Masarykův pohár poslala povzbuzující vzkaz. „Držím vám palce, ať to v play off zase rozjedete,“ vzkazuje Šafářová.

Pětinásobnou grandslamovou vítězku v deblu trápí v posledních týdnech opět zdraví, a tak se do DRFG Arény osobně nedostane. Svému oblíbenému klubu poslala v boji o Masarykův pohár alespoň povzbuzující vzkaz prostřednictvím sociálních sítí. „Hráčům Komety držím palce, ať to v play off rozjedou a zase to na konci skončí oslavou jako loni!“ vzkázala prostřednictvím sociálních účtů brněnskému týmu.

Obhájce titulu vstoupil v úterý vítězně do série proti Vítkovicím. Šafářová ale tuší, že její oblíbený tým čeká ještě těžká dřina. „Vítkovice odehrály výborně základní část a budou mít velkou motivaci jít dál,“ varuje česká deblistka.

„Kometa je ale lepším a zkušenějším týmem. Proto věřím, že to zvládne vítězně,“ doufá brněnská patriotka.

Šafářová má v posledních letech velkou smůlu na nejrůznější onemocnění. Nyní ji opět zastavilo zdraví, a tak trápí poslední týdny ve své domovině. Hodně sil české tenistce posílají také kolegyně z tenisové tour (více ZDE).