Genie a její šťastlivec z Twitteru: Dotáhli to až k výročí!

- Jan Vojkůvka

Blíží se příběh kanadské tenistky Genie Bouchardové a kluka z Twitteru Johna Goehrka do cíle? Přinejmenším má ale další, a dosti stylové, pokračování. Dvojice, která se stala nejen u tenisových fanoušků velmi populární jako symbol toho, že i neznámý chlapík může okouzlit sportovní celebritu, se vrací ke kořenům.

Ne, že by se Bouchardová s Goehrkem opět sázeli u příležitosti finále NFL. A nebo alespoň ne veřejně. Ale právě loňské finále americké ligy je spojilo dohromady a letos už na jeden z vrcholů sportovního kalendáře vyrazili spolu.

Bouchardová, která se tento týden po více než půl roce probojovala do čtvrtfinále turnaje WTA, vyrazila z Tchaj-peje rychle zpět do Ameriky, aby s Johnem Goehrkem společně navštívili Super Bowl, do kterého se probojovaly týmy New England Patriots a Philadelphia Eagles. Mimochodem právě obrat Patriotů v loňském finále způsobil, že Goehrke získal za odměnu možnost vzít kanadskou tenistku na rande.

Na letišti na Kanaďanku už čekal právě chlapec z Twitteru, který jako gentleman rychle přebral její zavazadla, kterých ovšem bylo více, než asi sám čekal.

Ještě než se ale v neděli zúčastní samotného finále, přijali pozvání NFL na galavečer předcházející fotbalovému vrcholu sezony, na kterém si užili koncert i večeři, kterou Bouchardová vtipně okomentovala na svém Instagramu otázkou, jestli jsou spolu na rande.

A tak zatímco fanoušci po celém světě hltají každý střípek netradičního a stále velmi tajemného vztahu Bouchardové a Goehrkeho, oba si užívají atmosféry Super Bowlu, jehož úvodní výkop je stanoven na noc z neděle na pondělí v 00:30.