Svitolinová a kdo dál? PĚT tenistek, které se nebojí ukázat své tělo

- Jan Havlovic

Před několika dny zveřejnil ukrajinský magazín XXL sérii lechtivých fotografií, na nichž Elina Svitolinová odhalila své ladné křivky. Ukrajinka překvapila tenisových svět svou odvahou, avšak rozhodně není první tenistkou, která se tímto stylem vystavila fotografům. Které další světové hráčky se nebojí při focení ukázat své ladné křivky?

Aktuálně se ve spojitosti s tímto tématem hovoří právě o Elině Svitolinové, jejíž fotky se šířily po sociálních sítích opravdu rychle. A nutno podotknout, že se světová trojka dočkala od tenisových příznivců kladných ohlasů. Svitolinová absolvovala focení s erotickým nádechem vůbec poprvé v životě. Ukrajinka ukázala, že se rozhodně nemá za co stydět! (více ZDE) Další tenistkou v našem výběru je Maria Šarapovová, jejíž fotky se objevily v pánském magazínu Esquire. Ruská tenistka je považována za jednu z nejhezčí sportovkyní planety.

V magazínu Sport Illustrated se v poslední době objevily hned dvě světově známé tenisové hvězdy. Tou první je Dánka Caroline Wozniacká, která zapózovala v plavkách fotografům. Nutno uznat, že fotky bývalé světové jedničky měly zejména v pánské části velký ohlas.

K podobnému focení pro tento sportovní magazín svolila také Kanaďanka Eugenie Bouchardová, která je považována za jednu z nejkrásnějších tenistek na okruhu. Třiadvacetiletá Kanaďanka je také aktivní na sociálních sítích, zejména na Instagramu, kam často přidává podobně odvážné fotky.

Poslední tenistkou v našem výběru je Kristina Mladenovicová. Francouzská tenistka má za sebou spackaný závěr letošní sezony, ve kterém prohrála dvanáct zápasů v řadě. Před fotografy však tenisová kráska září. Ostatně, posuďte sami!

 

??? @si_swimsuit

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Úno 18, 2017 v 2:36 PST

 

Zip came in handy

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Úno 22, 2017 v 8:28 PST

 

Baywatch

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Říj 28, 2017 v 9:27 PDT

 

?? @parismatch_magazine @helenepambrun.photography

Příspěvek sdílený Kristina Mladenovic (@kristinamladenovic93),Čen 1, 2017 v 5:18 PDT