WTA

Nový český objev! Mladá kráska vábí nejen tenisem

- Radek Štohl

Je na čase si jméno Moniky Kilnarové pořádně zapamatovat. Pohledná tenistka v letošním roce zaznamenala výrazný žebříčkový posun, když se prodrala o více jak čtyři sta příček výše, a dokonce se probojovala k prvním titulům kariéry. Nedávno osmnáctiletá hráčka však tenisovou veřejnost upoutala nejen svými výsledky na kurtu…

Na začátku sezóny patřilo Kilnarové 848. místo žebříčku. Do nového ročníku však vstoupila finálovou a semifinálovou účastí na francouzských podnicích ITF. Následující čtyři měsíce se výsledkově trápila, od semifinále v Přerově však ožila.

Ve třetí sezóně mezi dospělými postoupila v Belgii znovu mezi čtyři nejlepší tenistky, aby ve finském Tampere získala první titul kariéry. Na tento úspěch bývalá šestadvacátá juniorka světa navázala třemi postupy do finále, na podniku v Mragowu dokonce slavila druhou trofej. Od té chvíle sice uhrála jen dvě čtvrtfinále, mnoho fanoušků jí to nejen díky letošním úspěchům odpustí.

Přesně před měsícem osmnáctiletá hráčka se totiž řadí k tenisový kráskám. Svými častými příspěvky na sociálních sítích navíc dává mnoha uživatelům nahlédnout do svého soukromí a být tak s ní co nejvíce v kontaktu. Na následujících snímcích můžete sami posoudit, jak se vám nedávno plnoletá tenistka zamlouvá.

 

no place like home

Příspěvek sdílený Monica Kilnarová (@monicakilnarova),Říj 12, 2017 v 10:35 PDT

 

?

Příspěvek sdílený Monica Kilnarová (@monicakilnarova),Říj 17, 2017 v 6:58 PDT

 

?????

Příspěvek sdílený Monica Kilnarová (@monicakilnarova),Říj 23, 2017 v 7:05 PDT

 

missin the sun alreadyyy?

Příspěvek sdílený Monica Kilnarová (@monicakilnarova),Lis 2, 2017 v 11:21 PDT