WTA

Spokojená Strýcová chválí po úspěšné sezoně fanoušky! Vaše podpora byla hodně cítit, říká

- Jan Havlovic

Letošní sezonu má již za sebou také Barbora Strýcová. Česká tenisová dvojka zakončila letošní rok na WTA Elite Trophy v čínské Ču-chaji, kde bohužel nedokázala postoupit ze základní skupiny. Přesto hodnotí Strýcová letošní sezoně pozitivně. „Končím rok jako 22. hráčka světa, čehož si velmi vážím,“ napsala Strýcová na svůj oficiálním instagramový účet.

Česká tenistka si po celou letošní sezonu udržovala poměrně konstantní výkonost. A v závěru roku její výkony gradovaly. „V Singlu jsem chtěla být na konci roku v TOP 30. A to se povedlo!“ hodnotí Strýcová letošní sezonu. „Končím jako 22. hráčka světa, čehož si hodně vážím,“ lebedí si plzeňská patriotka.

Po dlouhém šestiletém čekání získala Strýcová také svůj teprve druhý titul na okruhu WTA. Temperamentní tenistka ovládla turnaj v rakouském Linci, když ve finálovém střetnutí porazila Slovenku Rybárikovou.

Strýcová se těší u tenisových fanoušků velké podpoře, a tak na své příznivce nezapomněla ani při zhodnocení letošní sezony. „Moc děkuji, vám, fanouškům. Letos jsem vaši podporu cítila opravdu neuvěřitelně,“ přiznala aktuálně 22. hráčka světového žebříčku.

Ve svých jednatřiceti letech je Strýcová v ideálním tenisovém věku, a tak by ráda v následující sezoně své výsledky ještě vylepšila. „Těším se moc na nové výzvy a cíle v další sezoně,“ napsala česká reprezentantka. Nejprve však vyrazí dobít baterky na zaslouženou dovolenou. „Nyní si odpočinu a poté se začnu připravovat na novou sezonu,“ odkryla své plány Strýcová. 

 

Tenisový rok 2017 je za námi. Píšu schválně v množném čísle, protože ač je tenis individuální sport, sama na to nejsem. Děkuju Davidkovi, své rodině, nejbližším spolupracovníkům a kámošům. A moc děkuji vám fanouškům. Letos jsem vaši podporu cítila opravdu neuvěřitelně. Byly dny, kdy jsem se cítila hrozně a byla dole. Letošní rok byl hodně turbolentní. V singlu jsem měla cíl být na konci v top 30. A to se povedlo! Končím jako 22. hráčka světa a toho si hodně vážím. Navíc jsem po letech výhrala i turnaj WTA. Tesim se moc na nové výzvy a cíle v dalsi sezóně. Teď udělám nějáký ten mejdánek:), chvíli si odpočinu na dovče a za chvíli se začnu připravovat na novou sezonu. Takže jedeme dál! Doufám, že u toho budete zase se mnou. ?

Příspěvek sdílený Barbora Strycova? (@barborastrycova),Lis 4, 2017 v 8:42 PDT