Djokovič vyrazil na NBA! Potkal se i s krajenem Teodošičem

- Jan Havlovic

Novak Djokovič se stále ještě zotavuje ze svého zranění pravého lokte, avšak pomalu se již připravuje na novou sezonu. Poslední volné dny před předsezonní přípravou tráví srbský tenista v Los Angeles, kde navštívil také zápas NBA mezi LA Clippers a Golden State Warriors. Před zápasem se potkal se svým slavným krajanem Milošem Teodošičem.

Před několik dny Djokovič oznámil, že se na tenisové dvorce vrátí již v průběhu prosince, kdy sehraje několik exhibičních duelů. Před finální fází své přípravy na novou sezonu odcestoval Djokovič na pár dní do Los Angeles.

Srbská tenisová jednička si nenechala ujít možnost navštívit zápas NBA mezi Golden State a LA Clippers, za které válí Miloš Teodošič. Hvězdný srbský basketbalista je však aktuálně zraněný, a tak si našel čas a setkal se se svým krajanem Djokovičem.

Dvanáctinásobný grandslamový šampion měl možnost prohodit pár slov také se Stephem Currym, aktuálně nejlepším hráčem zámořské NBA. „V podání Curryho vypadá tahle hra opravdu jednoduše,“ napsal Djokovič na svůj facebookový profil. Golden State deklasovali Clippers 141:113.

Srbský tenista ukončil letošní sezonu po Wimbledonu, kde musel ze zdravotních důvodů skrečovat čtvrtfinálový duel s Tomášem Berdychem. Od té doby se zotavuje ze zranění pravého lokte. Už za necelé dva měsíce bychom měli „Noleho“ vidět opět na tenisových dvorcích.