Jen se chlubíš luxusem, vyjel fanoušek na Berdycha. Ten se s ním nepáral

- Jan Havlovic

Tomáš Berdych si v těchto dnech užívá zasloužené dovolené po náročné sezoně. Svým fanouškům dává častým přidáváním fotografií na své sociální sítě možnost nahlédnout do svého osobního života. Ne každému se to však zamlouvá. Jeden z fanoušků dal najevo svou nevoli a vyjádřil se v komentářích pod jednou fotografií. Tomáš Berdych nenechal situaci bez povšimnutí a přispěchal s rychlou odpovědí.

Život tenisty není pouze objíždění turnajů po celém světě. Většina z nich musí také řešit nepříjemné vzkazy od fanoušků, které přicházejí zejména po nečekaných porážkách. Své by o tom mohla vyprávět například Barbora Strýcová a mnoho dalších předních světových hráčů. Nyní se s podobnou záležitostí setkal také Tomáš Berdych, avšak nutno podotknout, že tento fanoušek vyjádřil svůj názor slušnou formou. Ne vždy je to totiž na sociálních sítích pravidlem.

Česká tenisová jednička předčasně ukončila letošní sezonu kvůli přetrvávajícím bolestem zad a v těchto dnech si dopřává dovolenou. Berdych se dělí o své zážitky také na Instagramu, kde pravidelně přidává fotky z míst, která navštívil. Většina fanoušků tento přístup vítá, avšak našel se jeden, kterému fotografie z exotických míst nebyly příliš po chuti.

„Upřímně, přestávám tě sledovat na Instagramu. Tvůj účet je čím dál tím více o luxusním životě a čase stráveném mimo tenisové kurty. Občas je dobré to vidět, ale zvrhlo se to v účet klasické bohaté celebrity,“ napsal fanoušek s přezdívkou aiv2404.

Berdych však přispěchal s rychlou odpovědí. „Jsem zraněný, předčasně jsem ukončil sezonu a jsem momentálně na dovolené. Jak po mně můžeš chtít, abych přidával fotky z tenisu, když nejsem schopný hrát? Nebylo by tedy lepší, kdybych další dva měsíce nic nepřidával? Sbohem,“ zareagovala česká tenisová jednička.

S jeho odpovědí se v komentářích ztotožnilo velké množství dalších fanoušků a Berdych se od nich dočkal velké podpory. „Tomáši, prosím, nemarni čas odpovídáním na tyto hloupé dotazy,“ radil Berdychovi jeden z fanoušků.

 

??cast away ?? tag a person you want to be with on alone island!!

Příspěvek sdílený Tomas Berdych (@tomasberdych),Říj 27, 2017 v 1:42 PDT