Se šampionem! Plíšková se potkala v Monte Carlu s Djokovičem

- Jan Vojkůvka

Pláž v Monte Carlu zažila střetnutí dvou bývalých světových jedniček. Zatímco ta ženská v podání Karolíny Plíškové odpočívá před vrcholem sezony, ta mužská v podání Novaka Djokoviče se chystá na návrat do kolotoče tenisových turnajů.

Světová trojka Karolína Plíšková má za sebou velmi vydařenou sezonu. V průběhu roku vystoupala do čela světového žebříčku, získala tři tituly a podruhé v kariéře se probojovala na Turnaj mistryň.

Aktuální světová šestka Novak Djokovič naopak neprožil ideální rok. Získal sice dva tituly, ale kvůli zdravotním problémům musel předčasně ukončit letošní ročník a žebříčkem se mírně propadá. V následujících týdnech navíc vypadne z elitní desítky mužského rankingu.

A i konec sezony prožívají oba odlišně. Zatímco Karolína Plíšková po asijské tour odpočívá a sbírá síly na závěrečný vrchol, Novak Djokovič doléčuje svůj pochroumaný loket a tvrdě dře na svém návratu.

Setkání v Monte Carlu ale provázely úsměvy. Česká tenistka umístila na svůj Instagram fotografii s komentářem: „Se šampionem.“

 

With the CHAMPION?

Příspěvek sdílený Karolina Pliskova (@karolinapliskova),Říj 9, 2017 v 3:08 PDT