VIDEO: Smutek zahání tancem! Bucie nezastaví ani vážně zranění

- Jan Vojkůvka

Členky populárního Teamu Bucie chtěly na letošním Wimbledonu zkompletovat kariérní grandslam, získat čtvrtý titul v řadě a především opět bavit diváky. Leč, osud tomu chtěl jinak, Bethanie Matteková-Sandsová se vážně zranila a od tenisu si musí dát na nějaký čas pauzu. Přesto společně s Lucií Šafářovou zůstávají pozitivně naladěny a když to nejde na kurtu, zatančily pro fanoušky v obýváku.

„Team Bucie plánoval tanec a ani události posledních dnů nás nezastaví,“ napsala Lucie Šafářové na svém facebooku, na němž zveřejnila video s tanečními kreacemi z pohovky, na níž sedí spolu s Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

Tu i přes vážné zranění kolene, velké bolesti a nutnost operace neopustila pozitivní nálada. „Cítím opravdové štěstí, že mám úžasnou parťačku a přátele, kteří mě dokáží rozesmát, i když jsem na dně,“ napsala na facebooku Američanka.

„Beth je prostě bojovník,“ doplnila Šafářová.

Bethanie Matteková-Sandsová se zranila v utkání druhého kola dvouhry s Rumunkou Soranou Cirsteaovou, když na začátku třetího setu při náběhu na síť podklouzla a její koleno zátěž nevydrželo. Kvůli přetrženému čéškovému vazu se musí podrobit operaci.