Inzerát přes FB! Kyrgios nabízí fanouškům své luxusní BMW

- Jan Havlovic

Nick Kyrgios je v tenisovém světe znám především díky svým pravidelným výstřelkům. Nyní však australská tenisová jednička překvapila příspěvkem na svém oficiálním facebookovém profilu, ve kterém nabízí k prodeji své BMW!

„Tyhle věci na svůj profil prakticky nedávám, ale tohle je speciální výjimka. Tohle je mé první auto, které jsem si koupil. Nyní však nastal čas, abych ho prodal,“ uvedl Kyrgios své fanoušky do situace.

Světová šestnáctka pojala tento post skutečně jako inzerát, a tak nechyběl ani detailnější popis jeho luxusního BMW F80 M3. „1. majitel, pravidelně servisováno, najeto 16 000 km, nové pneumatiky,“ popsal Kyrgios v příspěvku stav svého vozidla.

Kyrgiosův inzerát měl mezi fanoušky skutečně velký ohlas, avšak ve většině případů se ozvali i uživatelé, kteří si z Australana pouze chtěli utahovat. Jednadvacetiletého tenistu však žádná z odpovědí nerozhodila. Ba naopak, některé své příznivce parádně „utřel“!

Jeden z fanoušků pod příspěvek napsal. „Někdo tady asi potřebuje peníze na cestování při antukové sezoně,“ zamyslel se. „Semifinále na turnaji v Miami mi vydělalo 280 tisíc USD, takže asi ne, kámo,“ vypálil Kyrgios svou odpověď, která ihned začala sbírat stovky „lajků“.

A pokud máte skutečně o BMW australského tenisty zájem, stačí se Kyrgiosovi ozvat s odpovídající nabídkou.