Reklama na tenis! Mannarino, Mónaco a jejich výměna snů

- Filip Lefenda

Tohle rozhodně nebude jednoduché trumfnout! Francouz Adrian Mannarino s Argentincem Juanem Mónacem pobavili tenisové příznivce během utkání úvodního kola právě probíhajícího turnaje v Indian Wells fantastickou výměnou, která zvedla všechny přítomné ze sedadel!

Dlouhou přestřelku od základních čar se vydal Mannarino za stavu 5:5 ve druhém setu rozlousknout na síť, kde zahrál proti soupeřově prohozu fantastický stopvolej. Monaco míček doběhl, Francouz jej reflexivně vrátil a Argentinci tak nezbylo nic jiného, než skočit elegantní „rybičku“. Ani ta mu ale nebyla nic platná. Osmadvacetiletý Evropan se stihl rychle přemístit zpět k základní čáře, odkud zahrál křižný levácký prohoz s vítězným nádechem. A jelikož měl Mannarino v tu chvíli brejkbol, radoval se i z krádeže podání. Potlesk bouřících tribun ovšem v té chvíli určitě patřil oběma...

Mannarino set nakonec nedopodával, v následující hře totiž podání rovněž ztratil a o chvíli později skrze tiebreak prohrál i celý set. Mrzet ho to ale nakonec příliš nemuselo, neboť se v rozhodujícím dějství již plně zkoncentroval a povolil svému jihoamerickému protivníkovi už pouze jediný vyhraný gem.