Šťastní tátové! Almagrovi se narodil syn, Mathieu slaví dceru

- Filip Lefenda

Ačkoliv to na tenisových dvorcích není v jejich podání v poslední době zrovna dvakrát růžové, v rámci svých osobních životů momentálně prožívají ty nejradostnější chvilky. Španěl Nicolas Almagro rozšířil řady „tenisových otců“, Paul-Henri Mathieu z Francie pak přivedl na svět již svého druhého potomka. První jmenovaný slaví narození syna, druhý "doplnil" rodinu o dceru.

Pět dní po jeho příchodu na svět sdílel Nicolas Almagro na svém oficiálním twitterovém účtu fotografii se svým čerstvě narozeným synem Nico juniorem. Novopečený otec vstoupil v prosinci předloňského roku do manželského svazku s dlouholetou přítelkyní Rafi Lardinovou. Jednatřicetiletý rodák z města Murcia, který se od letošního Australian Open, na kterém skrečoval utkání úvodního kola proti Chardymu, dosud neobjevil na soutěžním dvorci, nedávno prohlásil, že jeho tenisový program již nebude tak nabitý jako v minulosti. Chce se více zaměřit na chvíle s rodinou.

 

Šťastné dny prožívá také o čtyři roky starší Francouz Paul-Henri Mathieu. Ten si ke svému čtyřletému synovi Gabrielovi pořídil tentokrát dceru, jejíž jméno zatím není známo. Tenista, který se minulý týden probojoval do semifinále halového challengeru v polské Vratislavi, se chce na okruh vrátit buď u příležitosti kvalifikace turnaje v Miami, nebo až na startu antukové sezóny. Rozhodnutí je v tuto chvíli ještě, zdá se, ve hvězdách.