Tenisový fanoušek se šel podívat na finále v Dubaji, odcházel s klíčky od luxusního vozu!

- Jan Havlovic

O uplynulém víkendu vyvrcholil kvalitně obsazený turnaj ATP 500 v Dubaji. Premiérové vítězství na tomto podniku oslavil Andy Murray, který měl při slavnostním ceremoniálu jednu netradiční úlohu. Světová jednička vylosovala výherce luxusního automobilu, který vzešel z diváků, kteří navštívili právě finálové utkání.

Divácké soutěže jsou již dlouhá léta součástí sportovních událostí po celém světě. Vybraní návštěvníci často soutěží o lístky do kina, dárkový košík s jídlem nebo podepsané kšiltovky daného klubu. Pořadatelé turnaje ATP 500 v Dubaji však pozvedli svou soutěž na zcela jinou úroveň. Na výherce totiž čekal luxusní automobil značky Audi Q7.

Co museli diváci splnit, aby se mohli zapojit do soutěže o tento vůz? První podmínkou byl zakoupený lístek na finále turnaje v Dubaji a následně museli fanoušci doufat, že právě jejich jméno vytáhne Andy Murray při slosování z osudí. Šťastlivcem se nakonec stal Venkatesha Thimmarajappa, padesátiletý Ind žijící v Dubaji.

Pan Thimmaraippa tak rozhodně neodcházel z finálového zápasu s prázdnou, nýbrž s klíčky od vozidla, jehož hodnota přesahuje dva miliony korun...