Plíšková se Siniakovou v nominaci na nejlepší hráčky měsíce

- Daniel Kubelka

Hned dvě české tenistky se dostaly do nominací na nejlepší hráčky měsíce podle serveru wtatennis.com. Karolína Plíšková usiluje o post nejlepší hráčky měsíce ledna, zatímco dvacetiletá Kateřina Siniaková se může stát v hlasování fanoušků tenistkou, která v lednu zaznamenala největší zlepšení.

Karolína Plíšková bojuje o post nejlepší hráčky ledna proti trojici Serena Williamsová, Venus Williamsová a Johanna Kontaová. Rodačka z Loun v lednu suverénně vyhrála hned úvodní turnaj sezóny v Brisbane, na Australian Open dokráčela do čtvrtfinále a vyšplhala až na třetí místo světového žebříčku.

Hlasovat pro Karolínu Plíškovou v anketě o nejlepší hráčku měsíce ledna můžete ZDE.

Kateřina Siniaková  se uchází o titul "průlomové" hráčky měsíce ledna. Dvacetiletá česká tenistka, která figuruje v nominaci na blížící se fedcupové střetnutí se Španělskem, zahájila sezónu vítězstvím na turnaji v čínském Šen-čenu, kde vybojovala vůbec první titul na okruhu WTA. Cestou k němu porazila hráčky světové desítky Simonu Halepovou a Johannu Kontaovou a v žebříčku si vylepšila své maximum na 37. pozici.

Hlasovat pro Kateřinu Siniakovou v anketě o průlomovou hráčku měsíce ledna můžete ZDE.