VIDEO: Bizarní přerušení výměny! Tohle se mi ještě nestalo, smála se Pegulaová

- Michal Hladký

Dramatický tiebreak druhého setu semifinálového utkání Canadian Open mezi Igou Šwiatekovou a Jessicou Pegulaovou byl v plném proudu. Výměnu při stavu 4:3 ve prospěch Američanky však náhle přerušila bizarní situace – tamní DJ ztratil kontrolu a omylem spustil chytlavou píseň „Cotton Eye Joe“.

Přestože na kurtu spuštění známé skladby všechny zúčastněné evidentně rozrušilo, po konci utkání situaci už brali s nadhledem. A to hlavně Jessica Pegulaová, které se novináři na tento moment dotázali. „Trochu to mrzelo, protože jsem zahrála skvělý lob a Iga ho jen těsně odvrátila. Nicméně mě to pobavilo. Nikdy se mi nic podobného nestalo a oni zrovna pustí ‚Cotton Eye Joe‘. Ze všech písniček zrovna tuhle,“ smála se Američanka.

Její dobré náladě se nejde divit. I přesto, že po zahrání populární odrhovačky ztratila 12 výměn v řadě, se nakonec radovala z vítězství po setech 6:2, 6:7(4) a 6:4 a postoupila do svého druhého letošního finále. 

Světová trojka se ve finále tisícovky v kanadském Montréalu utká v noci z neděle na pondělí s vítězkou duelu mezi Jelenou Rybakinovou a Ljudmilou Samsonovovou.