FOTO: Nový hvězdný pár na tenisové scéně! Tsitsipas randí se španělskou kráskou

- Marek Bartošík

V závěru Roland Garros obletěla tenisový svět novinka ze soukromí dvou velkých hvězd bílého sportu. Řek Stefanos Tsitsipas a Španělka Paula Badosaová na sociálních sítích prostřednictvím většího množství příspěvků informovali, že spolu tvoří pár.

Právě když vrcholily boje na antukovém French Open, zaplavila sociální sítě vlna příspěvků od Pauly Badosaové a Stefanose Tsitsipase. Z nich bylo jisté, že spolu členové tenisové špičky randí.

Pětadvacetiletá Badosaová a o rok mladší Tsitsipas si dokonce založili společný instagramový účet „tsitsidosa“, na který zatím přidali tři příspěvky. Všechny pocházejí z jejich společného pobytu v Dubaji.

Na nejnovější fotografii si ze sebe neváhali udělat srandu. „0 grandslamů na jedné fotce, ale láska všechno překoná!“ stojí v popisku. Zatímco Badosaová byla na grandslamu pouze jednou ve čtvrtfinále (Roland Garros 2021), Tsitsipas je na akcích velké čtyřky dvojnásobným finalistou (Roland Garros 2021, Australian Open 2023).

Španělská tenistka je aktuálně na 34. místě v žebříčku, v minulosti už byla světovou dvojkou. Během antukové sezony si zahrála čtvrtfinále v Římě, Stuttgartu a Charlestonu, grandslamové Roland Garros ale zmeškala kvůli zranění páteře.

Její přítel Tsitsipas je v nejnovějším rankingu pátý, nejlépe byl třetí. Na Roland Garros prohrál ve čtvrtfinále s Carlosem Alcarazem, na stejného soupeře nestačil ve finále pětistovky v Barceloně. Na lednovém Australian Open ho ve finále porazil Novak Djokovič. Tento týden zahájí travnatou část sezony ve Stuttgartu, kde je nasazenou jedničkou.