Vítej na světě, Skaï! Svitolinová s Monfilsem se podělili o šťastnou novinku

- Jan Vojkůvka

Tenisová rodina se v sobotu rozrostla! Elina Svitolinová a Gael Monfils se dočkali narození svého prvního potomka. Šťastnou novinku zveřejnila ukrajinská tenistka na svém Instagramu, kde oznámila příchod holčičky jménem Skaï na svět.

Bývalá světová trojka, která v březnu přerušila svou kariéru nejen kvůli těhotenství, ale dle prvotních vyjádření kvůli situaci na Ukrajině, porodila holčičku v noci na sobotu.

„To byla noc! Dámy a pánové, srdečně prosím přivítejte Skaï Monfilsovou. Nemohu dostatečně poděkovat svému manželovi, že prožil tento nezapomenutelný okamžik se mnou,“ napsala Ukrajinka na svém Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Elina Monfils (@elisvitolina)

Oba rodiče se na příchod prvního potomka pečlivě připravovali. Zejména Gael Monfils věděl, že jakmile se jejich dítě narodí, vše bude už navždy jiné. „Bude to zcela rozdílný život. Nemohu se dočkat, až bude moje holčička na světě. Doufám, že budu pohodový táta,“ vyjádřil se už v srpnu.

To bylo také naposledy, kdy se na kurtech objevil. Od turnaje v Montrealu totiž laboruje se zraněným pravým chodidlem. Série zranění jej přitom limitují během celé sezony. Nyní má ale spolu s manželkou Elinou důvod k nespoutané radosti.