Vážně? V době pandemie? Fotka bývalé hvězdy rozděluje Poláky

- Filip Lefenda

V dobách největší slávy dodávala polským příznivcům pravidelné porce radosti, teď ale některé krajany pořádně namíchla. Bývalá světová dvojka Agnieszka Radwaňská vyrazila v době pandemie koronaviru na exotickou dovolenou. A její snímek na sociálních sítích vyvolal bouřlivé diskuze.

„Čiré sobectví. Že se nestydíš! Mohla bys mít alespoň trochu respektu k polským krajanům,“ komentoval snímek hvězdy z prosluněné pláže v Dubaji jeden z uživatelů Instagramu.

„Tato fotka by se mohla jmenovat: Jak nas*at miliony krajanů,“ podotkl jiný pro změnu na Facebooku. A mnohé ohlasy mu dávají zapravdu.

„Omlouvám se, ale přidávat zrovna v této době takové snímky?“ tázal se Julian P. „Asi je fajn takhle naštvat Poláky během lockdownu,“ podpořil jej jeden z krajanů. Někteří z uživatelů poté ironicky přidávali hashtagy „#ZostanWdomu“, tedy obdobu #StayAtHome – Zůstaň doma.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agnieszka Radwanska (@aradwanska)

„Milá Agnieszko, tohle se vám nepovedlo. V době pandemie byste si takový výlet mohla odpustit. Slavní lidé by měli jít příkladem a dbát na dodržování pravidel. Místo toho raději jedou pryč a ještě se tím chlubí,“ podotkla Joanna S.

Většina fanoušků se ale vítězky dvaceti singlových titulů z okruhu WTA zastala a vidí za podobnými reakcemi závist. „Respektuji to. Vybrala jste si riskantní způsob tenisového života. Tvrdě jste pracovala a rozdávala radost milionům krajanů, kteří pocítili hrdost. Teď je čas na to, abyste si vybrala odměnu, kterou si zasloužíte. Užívejte!“ podotkl s mnoha souhlasnými reakcemi Andrzej K.

A v podobném duchu se nesou i ostatní pozitivně laděné komentáře. „Užívejte a nehleďte na negativní reakce. Nikdo z nich netuší, kolik těžké dřiny za sebou máte,“ podpořila dvaatřicetiletou Radwaňskou, jež přivedla na konci července na svět syna Jakuba, Karolina F.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agnieszka Radwanska (@aradwanska)