Karolína Plíšková v nominaci na nejlepší hráčku roku!

- Daniel Kubelka

Česká kometa letošní tenisové sezony se může v jejím závěru dočkat jednoho příjemného ocenění. Současná tuzemská jednička je totiž v pětičlenné nominaci na nejlepší hráčku na okruhu WTA! Soupeřkami čtyřiadvacetileté rodačky z Loun o prestižní ocenění budou Serena Williamsová, Angelique Kerberová, Garbine Muguruzaová a Simona Halepová.

Karolína Plíšková zažívá snový závěr letošní sezóny. Finalistka letošního US Open a vítězka turnajů v Cincinnati a Nottinghamu může na konci tohoto toku vybojovat prestižní ocenění pro nejlepší hráčku brzy končícího ročníku.

Česká tenistka však nemá v souboji o prestižní ocenění snadné soupeřky. Angelique Kerberová, nová světová jednička, Američanka Serena Williamsová, která prestižní anketu vyhrála již sedmkrát, vítězka letošní French Open Garbine Muguruzaová a současná světová čtyřka Simona Halepová.

Plíšková se v případě triumfu může stát po pěti letech další českou vítězkou této ankety. V roce 2011 se totiž z triumfu radovala tehdejší wimbledonská šampiónka Petra Kvitová.

Hlasovat pro Karolínu Plíškovou v anketě o nejlepší hráčku roku můžete ZDE