Bývalá světová dvanáctka je těhotná. Brzy se zase uvidíme, vzkázala

- Filip Lefenda

Řady tenisových maminek rozšíří v dubnu příštího roku Yanina Wickmayerová. Těhotenství oznámila jednatřicetiletá Belgičanka na svém Instagramu.

Bývalá dvanáctá tenistka žebříčku WTA se před třemi lety provdala za o rok staršího fotbalového obránce Jérômeho van der Zijla. Nyní přišel belgický pár s další šťastnou novinou.

„Jsme neskutečně nadšeni a chceme oznámit, že čekáme našeho prvního potomka,“ napsala Wickmayerová k fotografiím na svůj Instagram.

„Když jsem přišla v devíti letech o matku, bylo to pro mě největší životní výzvou, které jsem musela čelit. Zároveň jsem ale snila o tom, že i já sama budu jednou matka vlastních dětí. Má tenisová kariéra byla dlouho na prvním místě, s postupem času bylo ovšem čím dál těžší sen o vlastní malé rodině odkládat stranou,“ přiznala vítězka šesti podniků WTA, která se na začátku srpna představila i na pražské antuce.

„S manželem jsme hrozně šťastní, že v dubnu přivítáme na světě plod naší lásky,“ oznámila i plánový termín porodu. Zároveň Wickmayerová uklidnila své příznivce.

„Nebojte. Tenis stále miluji, takže to není definitivní sbohem. Brzy se uvidíme!“ vzkázala rodačka z Lieru.