Tajná sázka s ředitelem Sparty. Halepová skončila ve vodě

- Jan Vojkůvka

Triumf rumunské hvězdy Simony Halepové po nedělním finále Prague Open měl trochu netradiční dohru. Po splnění všech povinností vyrazila světová dvojka spolu se svým realizačním týmem a ředitelem TK Sparty Praha Davidem Trundou k Trojskému mostu, kde všichni společně skočili do Vltavy.

Informace o unikátní sázce přinesl oficiální web Prague Open 2020. Ředitel turnaje David Trunda se podle něj po příletu Halepové do Prahy s hráčkou domluvil, že pokud získá v Praze titul, skočí spolu s jejím týmem po finále do Vltavy.

Sympatická Rumunka jeho nabídku nadšeně přijala a nebyla by to ona, aby se do akce sama nezapojila. K sázce se tedy sama přidala s tím, že pokud celý turnaj vyhraje, skočí do vody společně s nimi.

Po vítězství 6:2 a 7:5 nad Elise Mertensovou bylo jasno. Halepová, její trenér Artemon Apostu Efremov, fyzioterapeut Cosmin Diaconeasa a Trunda museli vyrazit k Vltavě.

Tenisoví příznivci a fanoušci Halepové nezůstali o zážitek ochuzeni díky fotografiím, které sdílela Halepová na svých sociálních sítích. A také hashtag "startingatradition", tedy zahájení tradice, je zajímavým příslibem do budoucna.

Halepová ostatně po finále řekla, že si chce v budoucnu zahrát v Praze znovu. Bude i další koupačka?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

I promised yesterday i would jump in if i won so... ??? #startingatradition @tennispragueopen @arti_ae @cosmin.diaconeasa @dc10s we missed you here ?

Příspěvek sdílený Simona Halep (@simonahalep),Srp 16, 2020 v 10:14 PDT