Velká soutěž! Karolína Muchová rozdává sběratelské kousky z loňského Wimbledonu

- Michal Hladký

Smutek fanoušků ze zrušeného Wimbledonu se rozhodla Karolína Muchová vyřešit po svém. Na jejím instagramovém profilu probíhá soutěž o šaty, boty a raketu z loňského ročníku travnatého grandslamu, ve kterém postoupila až do čtvrtfinále.

V čem soutěž o výstavní sběratelské kousky spočívá? Stačí do komentářů pod instagramový profil Karolíny Muchové napsat věc, kterou máte na Wimbledonu nejraději. Česká hráčka vylosuje v neděli tři z vás, mezi které budou rozděleny šaty, boty a raketa z loňského ročníku travnatého grandslamu. 

Předměty to jsou o to cennější, že Muchová s nimi uhrála jeden z největších výsledků své dosavadní kariéry, když postoupila na Wimbledonu až do čtvrtfinále, kde nestačila na Elinu Svitolinovou. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karolína Muchová (@karolinamuchova),Čec 6, 2020 v 11:25 PDT

Jenže letos kvůli koronavirové pandemii úspěch nezopakuje. A vypadá to, že si nezahraje ani na travnatém povrchu, který si vloni po osmifinálové bitvě nemohla vynachválit. „Na trávě mě baví kreativita, dohrávání míčků na síti a že jsou výměny rychlé,“ řekla tehdy Muchová. 

Toto složité období se tedy třiadvacetiletá tenistka rozhodla fanouškům zpříjemnit zajímavou soutěží. Teď už je jen na vás, jaké radosti s Wimbledonem spojené Karolíně v komentářích popíšete.