Večeře za dva miliony! Bouchardová obdržela 37 nabídek

- Radek Štohl

Podobnou částku nepředpokládala ani Eugenie Bouchardová, která se během pandemie koronaviru rozhodla pomoci na dobrou věc. Vítěz aukce se za nejvýše nabídnutou částku dočká hned několika exkluzivních výhod, včetně večeře se samotnou tenistkou.

Z minima vytěžila maximum. Finalistka wimbledonské dvouhry z roku 2014 na twitterovém účtu vyzvala fanoušky, aby s její účastí pomohli mírnit následky koronaviru. A reakce uživatelů sociálních sítí byla obrovská.

Bouchardová stanovila počáteční částku na 2 500 amerických dolarů (63 500 českých korun), přičemž během celé aukce bylo přihozeno sedmatřicet nabídek. Ta poslední příjemně překvapila také samotnou Eugenie Bouchardovou, jež byla nadšena z částky 85 000 amerických dolarů (2 172 000 českých korun).

„85 tisíc dolarů? Jste neuvěřitelní! Tyto peníze pomůžou lidem, kteří to vážně potřebují. Jsem na vás všechny pyšná. Všem děkuji za skutečnost, že jste byli součástí toho všeho. Mám nejlepší fanoušky," napsala Kanaďanka na twitterový účet.

Zatímco někdejší světová pětka vstřebává vybranou částku na dobročinné účely, tak vítěz aukce se může těšit na velké zážitky. Mimo jiné to obsahuje večeři s Eugenie Bouchardovou, vybraný zápas v boxu kanadské hráčky na jakémkoliv turnaji nebo podepsanou raketu šestadvacetileté tenistky.