Bez bábovky do toho nejdu! Kterak Strýcová ulovila do talk show hokejovou legendu

- Jan Havlovic

Barbora Strýcová bude vysílat tento čtvrtek již sedmé vydání vlastní talk show „U Baru“ a tentokrát bude jejím hostem skutečná hokejová legenda – Jaromír Jágr! Osmačtyřicetiletý útočník měl však jednu speciální podmínku. „Báro, zapomněl jsem ti říci takovou maličkost. Musíš sama upéct bábovku,“ uvedl Jágr pravidla hry. Strýcová výzvu přijala a bábovku na čtvrteční vysílání upeče.

Talkshow Barbory Strýcové má mezi fanoušky samé pozitivní ohlasy. Sama tenistka se snaží zvát kromě kolegyň z oboru (Dominiku Cibulkovou a Belindu Bencicovou) také další osobnosti. Živého vysílání se tak již zúčastnil například moderátor Libor Bouček či Monika Marešová. 

Nyní wimbledonská šampionka ulovila pro rozhovor skutečnou sportovní legendu – hokejového útočníka Jaromíra Jágra. „Tak na tohle se fakt těším,“ napsala Strýcová na sociální síti. 

Sama tenistka ale musí splnit jednu podmínku – upéct bábovku. „Je bábovka, je rozhovor. Není bábovka, není rozhovor,“ vysvětloval Jágr netradiční podmínku. Strýcová žádosti vyhověla a dezert na večerní vysílání připraví. „Neboj, bábovka bude. Klidně ji dám tobě k snídani s čajíčkem,“ vzkázala Strýcová. 

Živé vysílání startuje ve čtvrtek 14. května ve 20:30 na instagramovém profilu Barbory Strýcové.