Měj nabrousíno! Jágr přijal výzvu Muchové

- Jan Vojkůvka

Česká tenistka Karolína Muchová na svém Instagramu ukázala, že je sportovně všestranně nadaná. Raketu vyměnila za inline brusle a proháněla se parkem. V příspěvku rovněž vyzvala Jaromíra Jágra, aby s ní šel na led.

„Už to bylo docela dlouho a opravdu mi bruslení chybělo,“ napsala Muchová ke zveřejněnému videu, ve kterém se prohání i ve společnosti dalšího českého tenisty Lukáše Rosola.

Závěrem talentovaná tenistka přidala také výzvu směrem k legendárnímu hokejistovi Jaromíru Jágrovi. „Kdy půjdeme na led?“ označila jej ve svém příspěvku. A na reakci osmačtyřicetiletého sportovce nemusela čekat dlouho.

„20. července, ať máš nabrousíno, jinak upadneš,“ okomentoval příspěvek Jágr, jenž v současnosti zvažuje konec kariéry. Možná mu trochu bruslení s Muchovou může dodat další dávku energie pro to, aby zkusil další sezonu a pokusil se s Kladnem vrátit zpět do Extraligy.

Na druhé straně Muchová čeká, kdy se konečně rozjede tenisová sezona. Letos, než byla pozastavena, odehrála čtyři turnaje, ale výsledkově se trápila. Dvakrát postoupila do druhého kola a připsala si bilanci 2 výher a 4 porážek. Ve světovém žebříčku proto klesla z 21. místa na 26. pozici.