Poděkování v době koronaviru. Plíšková rozvážela kávu

- Jakub Slunečko

Karolína Plíšková využila tenisové pauzy k tomu, aby vyjádřila podporu všem pracovníkům, kteří nasazují zdraví a životy v době současné krize. Konkrétně se vypravila za hasiči, kterým připravila kávu a donesla další dárky.

„Chci poděkovat hasičům stejně jako všem lékařům nebo zdravotníkům, protože nepřestávají pracovat ani v téhle situaci a nasazují životy a jsou v práci každý den. Toho si moc vážím. Myslím, že bychom jim všem měli vyjádřit podporu,“ řekla Plíšková na videu, které umístila na Instagram.

Pak se vypravila na benzínku své sponzorské společnosti MOL, kde připravila kávu a tu pak společně s dalšími dárky (trička s vlastní značkou #AceQueen) dovezla osobně na hasičskou stanici, kde celou zásilku předala veliteli hasičů. U MOL totiž mají mají nyní všichni pracovníci integrovaného záchranného systému kávu zdarma.

JAK KAROLÍNA PLÍŠKOVÁ PŘEŽÍVÁ KARANTÉNU? PŘEČTĚTE SI EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR

„Moc děkujeme, že se o nás staráte,“ řekla Plíšková hasičům a směrem k fanouškům, kteří její dobrý skutek ocenili v komentářích, pak vzkázala: „Buďte na sebe opatrní, doufám, že to společně zvládneme.“