Federerovi v porodnici zaměnili děti! Kde jsou jeho praví potomci?

- redakce

Roger Federer s manželkou Mirkou prochází těžkými časy. Manželská dvojice totiž v uplynulých týdnech řeší vážné rodinné problémy. Jak uvedly švýcarské deníky, tak jejich druhá dvojčata byla zaměněna.

Federer měl všechno, o čem snil. Velmi úspěšnou a dlouhou tenisovou kariéru, pevné zdraví a také šťastné manželství. V červenci 2009 se mu narodily dcery Myla Rose a Charlene Riva, o necelých pět let později na svět přišli Leo a Lenny. Podle informací švýcarských médii však brzy šestiletí chlapci patří jinému páru.

Co se tedy přihodilo? 

Leo a Lenny skutečně strávili první okamžiky s dojatou Mirkou a hrdým otcem Rogerem. Následovalo však tradiční ošetření chlapečků či jejich vážení. V té době se přihodil velký omyl, který nejen tuto slavnou dvojici bude trápit po zbytek života.

Zdravotníci z nejmenované porodnice při povinných náležitostech Leo a Lennyho zaměnili s dalšími dvojčátky, která se v renomovaném objektu narodila. „Celou záležitost nechceme komentovat. Jedná se pro nás o velmi bolestné chvíle," vyjádřili se manželé Federerovi k celé záležitosti.

Jak se dále podařilo zjistit, tak Roger s Mirkou budou po porodnici požadovat bolestné, mělo by se jednat až o miliony eur.

Zda někdy spatří skutečné syny, je aktuálně ve hvězdách. Švýcarský deník totiž uvádí, že druhá manželská dvojice pochází z druhého konce Evropy, což by výrazně mělo zkomplikovat potenciální hledání.

Po neznámé dvojici nakonec s největší pravděpodobností už ani pátrat nebudou. Dnes je totiž prvního dubna. Den plných aprílových nástrah.