Co v karanténě? Tenistka Bouchardová hledá pro zabavení přítele!

- Michal Hladký

S karanténou se v této době musí nějakým způsobem popasovat každý. A i když se to tak nemusí zdát, tak i tenisté jsou pořád jen lidi. Důkazem toho je i Eugenie Bouchardová – bývalá světová pětka vyvěsila na svůj Twitter jasný vzkaz.

„Myslím si, že karanténa by byla s přítelem daleko větší zábava," prohodila zřejmě nezadaná Bouchardová na svém Twitteru. A reakce na sebe nenechaly dlouho čekat, nápadníci rychle přispěchali se svými nabídkami a utvořili dlouhé virtuální zástupy. 

„Nechci se chlubit, ale mám doma dvanáct rolí toaletního papíru," okomentoval příspěvek jeden z fanoušků kanadské tenistky. Na tweet Bouchardové zareagoval dokonce i známý tenisový lamač srdcí Nick Kyrgios nebo americký závodník Conor Daly. Našli se i takoví, kterým o navázání románku s hráčkou čtvrté stovky žebříčku WTA příliš nešlo, jen chtěli nějak využít volného času Bouchardové. „Byl bych rád, kdyby ses postarala na chvíli o mé děti. Už to nezvládám, pomoc," prosil další z uživatelů. 

A uvidíme, třeba některému z fanoušků splní Kanaďanka přání. V paměti totiž stále máme událost z roku 2017, kdy se Bouchardová vsadila s jedním z fanoušků o vítězi probíhajícího Super Bowlu. A prohrála, za "trest" musela jít s fanouškem na rande. Světe div se, ti dva si nakonec sedli a chvíli se spekulovalo, jestli to náhodou nedali dohromady. 

Jenže ani tímto to tehdy neskončilo. Nedávno vyšlo najevo, že se o tomhle příběhu natočí film! Má se jednat o romantickou komedii, která bude pojednávat o randění a lásce v době digitálních technologií.