Strýcová nominována hned do dvou anket WTA. Podpořte Báru i vy!

- Filip Lefenda

Výborný měsíc má za sebou Barbora Strýcová. Třiatřicetiletá tenistka přidala v únoru do své sbírky dva deblové tituly, což nezůstalo bez povšimnutí. WTA nominovala plzeňskou rodačku spolu s parťačkou Su-wej Sie do hlasování o nejlepší pár měsíce. Češka se poté uchází ve společnosti dalších pěti hráček i o výhru v anketě o nejhezčí úder měsíce. Hlasovat můžete i vy!

Čtyři letošní turnaje, čtyři finále a jen jediná porážka z osmnácti odehraných zápasů. Bilance česko-tchajwanské dvojice je úctyhodná. V únoru nenašly Barbora Strýcová se Su-wej Sie na kurtech přemožitelky a dokráčely si spolu teprve jako druhý pár v historii pro titul jak v Dubaji, tak i o týden později v Dauhá.

O ocenění nejlepší deblové dvojice za únor aspiruje i japonsko-americké duo Šuko Aojamaová, Ena Shibaharaová. Obě jmenované si došly pro titul na halovém podniku WTA v ruském Petrohradu. Na následujících akcích v Dubaji a Dauhá poté vypadly shodně hned v úvodních kolech (na prvním turnaji podlehly dvakrát 2:6 sestrám Plíškovým).

Podpoříte Barboru Strýcovou s její asijskou parťačkou? Hlasovat můžete do nedělní šesté hodiny ranní na tomto odkazu.

Třiatřicetiletá Češka navíc figuruje i v hlasování o nejhezčí úder měsíce. WTA nominovala do výběru její úžasně o pásku vrácený kraťas a následné dokonalé přelobování Chorvatky Martičové z velmi krkolomné pozice. I díky němu dokázala Strýcová oplatit v Kataru své protivnici porážku z předešlého podniku ve Spojených arabských emirátech.

O výhru v anketě o úder měsíce zápolí Strýcová ve společnosti dalších pěti hráček. Jsou jimi Tunisanka Džabúrová, Rumunka Halepová, Švýcarka Bencicová, Španělka Muguruzaová a Polka Linetteová.

Hlasovat můžete zde.