Vondroušová vyhlásila soutěž o nové rakety. Zájem projevil i tenista z Austrálie

- Jan Havlovic

Markéta Vondroušová vyhlásila na svém instagramovém profilu soutěž o tři nové rakety. Aby soutěžící splnil podmínky, musel napsat do komentářů dva emotikony a být mezi sledujícími dvou vybraných profilů. Mezi stovkami komentářů se objevil i ten od Nicka Kyrgiose, který projevil o rakety zájem. „Možná budeš mít štěstí,“ vzkázala s úsměvem Vondroušová.

Soutěž o tři nové rakety s podpisem Markéty Vondroušové je určena primárně pro fanoušky aktuálně šestnácté nejlepší tenistky světa. Do hry se však zapojil také jeden tenisový profesionál – Australan Nick Kyrgios, který projevil o jednu z raket zájem. 

„Já,“ přihlásil se do soutěže Kyrgios, jenž do komentáře připsal i dva požadované emotikony. Vondroušová nejprve reagovala ironickými smajlíky, což Kyrgios zprvu nechápal.

Devatenáctiletá tenistka poté nechala tenisového kolegu v očekávání. „Možná budeš mít štěstí,“ vzkázala Vondroušová. „Ok,“ odpověděl Kyrgios, který je aktuálně v Madridu, kde reprezentuje Austrálii na finálovém turnaji Davisova poháru.

Výherce soutěže vyhlásí Markéta Vondroušová v neděli.