Tajemný vzkaz Strýcové. Kdo získá odměnu?

- Radek Štohl

Užívá si zasloužené dovolené. Barbora Strýcová, která letos vybojovala deblový titul z Wimbledonu a stanula na prvním místě čtyřhry, se volné dny rozhodla trochu zpestřit a zapojit do toho také své fanoušky.

Zkušená Češka naposledy do tenisového kolotoče zasáhla na přelomu října a listopadu. Společně se Su-wej Sie se zúčastnily Turnaje mistrů, kde se pokoušely o triumf ze čtyřhry.

V základní skupině hrály tři super tiebreaky, úvodní dva byly úspěšné, což jim vyneslo účast v semifinále. Utkání o finále zvládly famózně, smetly dvojici Grönefeldová, Schuursová 6:1, 6:2. O titul ale nakonec přišly. S párem Babosová, Mladenovicová prohrály 1:6, 3:6.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

A zkratku PMB už znáte? Napište mi do komentářů tip, co by to mohlo znamenat. A já ten nejoriginálnější odmenim. #sunset #sandtoes?

Příspěvek sdílený Barbora Strycova? (@barborastrycova),Lis 11, 2019 v 5:35 PST

O týden později si Strýcová již užívá volno. A po svém. Kromě odpočinku u pláže navázala kontakt s fanoušky na instagramovém profilu. U jedné z fotografií přiložila následující popisek. „A zkratku PMB už znáte?" rozepsala se česká tenistka.

„Napište mi do komentářů tip, co by to mohlo znamenat. A já ten nejoriginálnější odměním," motivovala na závěr svého přípskěvku.

Máte nějaký nápad?