WTA

Strýcová se Siniakovou zazářily na hráčské párty! Kvůli Gauffové se měnilo místo konání

- Jan Havlovic

V pondělí večer proběhla v rakouském Linci tradiční hráčská párty v rámci tenisového turnaje Upper Austria Ladies Linz. Mezi tenisovou smetánku dorazily i dvě české tenistky Barbora Strýcová s Kateřinou Siniakovou. Tenistky se oblékly ve stylu dvacátých let minulého století, což bylo téma celého slavnostního večera. Dorazila i patnáctiletá Američanka Cori Gauffová, kvůli které se měnilo místo konání. Původně totiž měla hráčská párty proběhnout v kasinu.

Pořadatelé tradičního halového tenisového turnaje se rozhodli vést hráčkou párty ve stylu dvacátých let minulého století. Hvězdy okruhu WTA podle tohoto tématu zvolily výběr večerních šatů.

Na slavnostním večeru nechyběly ani Barbora Strýcová, vítězka tohoto podniku z roku 2017, a Kateřina Siniaková. Obě české tenistky neunikly pozornosti fotografů.

Premiéru na hráčské párty si odbyla také teprve patnáctiletá Američanka Cori Gauffová, která skončila v pondělí těsně před branami hlavní soutěže ve finále kvalifikace. „Je to moje vůbec první hráčská párty,“ pochlubila se kometa letošního Wimbledonu.

Pořadatelé právě kvůli účasti patnáctileté Američanky změnili na poslední chvíli místo konání. Původně měl slavnostní večer proběhnout v kasinu, kam by správně mladá tenistka podle zákonů neměla přístup. „To vážně kvůli mně? To je od vás moc hezké,“ reagovala na změnu místa konání Gauffová.

Barboru Strýcovou a Kateřinu Siniakovou čekají již v úterý tenisové povinnosti. Barbora Strýcová se hned na úvod programu střetne s Francouzkou Cornetovou a Kateřina Siniaková vyzve v odpoledních hodinách rovněž zástupkyni francouzského tenisu – Kristinu Mladenovicovou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Night in gold ? @wtalinz

Příspěvek sdílený Katerina Siniakova (@siniakovakaterina),Říj 7, 2019 v 2:50 PDT

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

This is how you drink Gin and Tonic before a match!!

Příspěvek sdílený Barbora Strycova? (@barborastrycova),Říj 7, 2019 v 12:59 PDT