Partneři na jedné straně kurtu? Svitolinová prozradila, zdali někdy nastoupí s Monfilsem v mixu

- Jan Havlovic

Elina Svitolinová s Gaelem Monfilsem na jedné straně kurtu v soutěžním zápase? Možná již brzy! Ukrajinská tenista připustila, že by se svým stávajícím životním partnerem ráda nastoupila v mixu. „Možná příští rok ve Wimbledonu,“ prozradila aktuální světová pětka singlového žebříčku.

Svitolinová s Monfilsem tvoří v osobním životě harmonický pár a zdá se, že by brzy mohli vytvořit pár i na tenisovém kurtu.

Nabízí se totiž možnost nastoupit ve smíšené čtyřhře, která se hraje pravidelně na grandslamech. „V tuto chvíli se to asi nestane. Určitě ne na US Open,“ prozradila Ukrajinka v rozhovoru pro stránku Pro Tennis Fan.

V následující sezoně by k tomu ale mohlo dojít. „Možná příští rok ve Wimbledonu. Jsem si jistá, že se to jednou může stát. Oba se ale soustředíme na singl, a tak bychom neradi zvyšovali riziko zranění,“ vysvětluje.

Úspěšný tenisový pár dává fanouškům možnost nahlédnout do svého soukromí skrze instagramový profil, který mají společný. „Tenhle nápad byl pochopitelně z iniciativy nejvíce kreativní osoby v našem vztahu,“ pochválila se Svitolinová s úsměvem na tváři.

Čtyřiadvacetiletá Ukrajinka si vztah s o osm let starším Francouzem pochvaluje. „Díky vztahu s Gaelem se mohu zlepšovat i tenisově a hodně mi to pomáhá. Když jsem byla zraněná, prožívala jsem těžké období, ale díky mému partnerovi jsem to zvládla lépe. On ví, jak se s tím dobře vypořádat,“ pochvaluje si Svitolinová, která absolvuje s přítelem pravidelně tréninkové jednotky.

Ukrajinsko-francouzský pár je nyní v New Yorku, kde již v pondělí odstartuje hlavní soutěž US Open. Svitolinová se postaví v prvním kole sedmnáctileté Američance Osuigweové, Monfils vyzve Španěla Ramose-Viňolase.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

vibes ? #TrustTheProcess

Příspěvek sdílený Elina Svitolina ? (@elisvitolina),Srp 14, 2019 v 3:13 PDT