Volej z říše snů! Reflexní kousek amerického studenta obletěl svět

- Jan Havlovic

Tenista Eddie Gutierrez předvedl v zápase univerzitní ligy v USA možná jeden z nejlepších volejů tenisové historie! Reflexní kousek studenta Liberty University obletělo díky sociálním sítím svět a dostalo se i do vysílání uznávané sportovní stanice ESPN.

O Eddiem Gutierezovi jste až do dnešního dne pravděpodobně neslyšeli. Student reprezentující univerzitu v americkém městě Lynchburg dal však o sobě nyní pořádně vědět!

Tenista Liberty University zahrál při jednom ze zápasů univerzitní ligy naprosto excelentní volej. Gutierrez nejprve doběhl kraťas, ale míček zahrál poměrně vysoko, a tak mohl soupeř hladce ukončit výměnu. Jenže to se nestalo, neboť tenista na druhé straně napálil míček přesně doprostřed kurtu, kde trefil raketu Gutierreze.

Míček se odrazil za síť tak šikovně, že Gutierrez celou výměnu dokonce vyhrál. Hned poté vypukla v táboře Liberty University obrovská radost.

Video z inkriminované výměny se stalo hitem internetu a doslova obletělo svět. Eddie Gutierrez se dostal díky reflexnímu voleji i na uznávanou sportovní stanici ESPN.