Miluji vás, lidi! Dimitrov se po prohře sešel s fanoušky, ti se jej nemohli nabažit

- Filip Lefenda

Vítěz posledního Turnaje mistrů Grigor Dimitrov nezažívá povedené období. Sedmadvacetiletý Bulhar vyhrál od Wimbledonu jen čtyři soutěžní utkání a zlepšení nedocílil ani v Pekingu, kde ve druhém kole překvapivě nestačil na Srba Lajoviče. To však světové osmičce nikterak nezabránilo, aby po střetnutí vroucně poděkovala svým fanouškům.

O srdečnosti Asiatů se zkraje týdne v Pekingu přesvědčila i Karolína Plíšková, nyní ocenil svůj čínský fanklub Dimitrov. Po utkání, v němž prohrál s 55. hráčem světa Dušanem Lajovičem 4:6, 6:2 a 4:6, dorazil již v „civilu“ za skupinkou čínských příznivců, kteří jej během střetnutí povzbuzovali s transparentem.

Ale to nebylo vše. Vítěz osmi podniků z okruhu ATP si se všemi příznivci podal roku a padala i vroucná objetí. Bulharovi fanoušci tak získali nezapomenutelný zážitek. Video pak Dimitrov sdílel i na svých sociálních sítích se slovy „Miluji vás, lidi!“.

Sedmadvacetiletý Dimitrov startoval na pekingské akci již pošesté v kariéře. Nejdále došel v čínské metropoli před dvěma lety, kdy si zahrál o titul. Na ten ale tehdy nedosáhl, když ho o něj ve finále připravil Andy Murray.