Šťastná novoroční novinka! Kvitová oznámila těhotenství

- Jan Vojkůvka

Pár minut po půlnoci na Nový rok sdělila Petra Kvitová svým fanouškům tu nejradostnější novinku. Se svým manželem Jiřím Vaňkem čeká narození prvního potomka! Miminko by mělo přijít na svět v létě.

„Přejeme vám vše nejlepší do nového roku a zároveň se s vámi chceme podělit o skvělou novinku. V létě očekáváme miminko,“ napsala česká tenistka na svém Instagramu ke dvojici fotografií, na nichž s Jiřím Vaňkem drží dupačky a snímek z ultrazvuku.

Z pochopitelných důvodů se Petra Kvitová nevypraví na Australian Open. Zda bude v kariéře pokračovat, nebo pověsí raketu na hřebík, prozatím neuvedla. Je však vysoce nepravděpodobné, že by se na kurtech objevila během roku 2024.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Petra Kvitova (@petra.kvitova)

„I když mi bude chybět má každoroční cesta do Austrálie a sport, který miluju, těším se, že strávím nějakou dobu doma přípravou na tuto vzrušující příští kapitolu v našich životech,“ dodala na Instagramu.

Třiatřicetiletá Kvitová prožila na okruhu WTA výtečný rok 2023. Vyhrála tisícovku v Miami a ukořistila také trofej v německém Berlíně, což byl její 31. titul v kariéře. Sezonu zakončila jako světová čtrnáctka.