Denní menu, 18.12.2020: L. Fruhvirtová deblový titul nezískala

- Redakce

Linda Fruhvirtová se svou polskou parťačkou Majou Chwalinskou v pátek nastoupila na italském turnaji ITF do finále čtyřhry, první titul mezi dospělými však nevybojovala. Česko-polské duo nestačilo ve dvou setech na domácí dvojici Paolettiová, Pigatová. Tadeáš Paroulek v Turecku deblové čtvrtfinále nezvládl, když společně se svým parťákem Rumunem Cretuem prohráli ve dvou setech.

Češi v akci

L. Fruhvirtová premiérový titul nezískala
Patnáctiletá Linda Fruhvirtová a devatenáctiletá Polka Maja Chwalinská podlehly ve finále halového turnaje ITF v Itálii domácímu páru Paolettiová, Pigatová 5:7 a 1:6. Česko-polská dvojice držela se sedmnáctiletými Italkami krok do stavu 5:5, od té doby však uhrála pouze jediný gem.

Pro Lindu Fruhvirtovou se jednalo o druhé finále v kariéře mezi dospělými. V tom prvním před necelými dvěma týdny prohrála těsný souboj o singlový titul v Monastiru.

Paroulek do semifinále nepostoupil
Tadeáš Paroulek společně se svým rumunským parťákem Cezarem Cretuem končí na antukovém turnaji ITF v turecké Antalyi ve čtvrtfinále. Stopku jim vystavilo ruské duo Fufygin, Našatyrkin, kteří zvítězili za hodinu a šestadvacet minut po setech 6:3 a 7:6(4).

ITF World Tennis Tour

ITF Women Val Gardena Südtirol Raiffeisen, Selva Gardena (ženy, ITA, 25 000 USD, tvrdý povrch – hala)
Finále čtyřhry
Chwalinská (POL), L. FRUHVIRTOVÁ – Paolettiová, Pigatová (obě ITA) 5:7, 1:6

M15 Antalya (muži, TUR, 15 000 USD, antuka)
Čtvrtfinále čtyřhry
Fufygin, Našatyrkin (oba RUS) [4] – Cretu (ROU), PAROULEK 6:3, 7:6(4)