Drsný los! Murray při návratu na kurty narazí na nasazené jedničky

- Jan Vojkůvka

Andy Murray s Felicianem Lopezem vyzkouší už na začátku příštího týdne poprvé svou souhru ve čtyřhře. Lopez, který bude tímto pomáhat Murraymu v návratu na kurty po těžké operaci kyčle, má sám radost, se na spolupráci nesmírně těší. Možná ho ale radost opustila, když viděl soupeře pro úvodní kolo turnaje v Queen's.

Lopez s Murraym se spolu postaví na kurt vůbec poprvé v kariéře. Jejich premiéra v londýnském Queen's Clubu, což je už tradiční přípravný turnaj před Wimbledonem, ovšem bude více než náročná.

Los britsko-španělské dvojici připravil střetnutí s hvězdnou kolumbijskou dvojici a nejvýše nasazeným párem turnaje – Juanem Sebastianem Cabalem a Robertem Farahem.

Jeden z nejlepších deblových párů současnosti spolu hraje od roku 2010 a letos získal dva tituly v Římě a Barceloně. Jedinou výhodou Lopeze s Murraym může být to, že Kolumbijci nejsou zrovna stavění na travnatý povrch, který patří k jejim slabinám, jelikož jsou víceméně antukáři.

Murray, který podstoupil v lednu náročnou operaci kyčle, aby zachránil svou kariéru a konečně mohl zase žít bez bolestí, se na tenisovém dvorci objeví poprvé od letošního Australian Open.