Isner bude podruhé otcem! Pohlaví dítěte se dozvěděl symbolicky na kurtu

- Jan Havlovic

Americký tenista John Isner bude podruhé otcem! Společně s manželkou Madison oznámili novinku veřejnosti, avšak pohlaví dítěte zůstávalo oběma zatajené. John Isner dostal míček s barvou, kterou symbolicky odpálil na tenisovém kurtu od základní čáry. V míčku byla modrá – John s Madison čekají chlapečka.

John Isner se stal poprvé otcem v polovině září loňského roku. Jeho manželka Madison mu přivedla na svět dceru Hunter Grace. Spokojený pár nyní čeká příchod druhého potomka.

Bývalá světová osmička a vítěz čtrnácti titulů na okruhu ATP se dočká možná svého tenisového následovníka. Manželka Madison je totiž v očekávání, a tentokrát to bude chlapeček!

Pohlaví dítěte se John s Madison dozvěděli netradičním způsobem. John Isner dostal míček s barvou, do kterého udeřil symbolicky od základní čáry na tenisovém kurtu. Obávaný servisman odpálil míček, ve kterém byla modrá barva. Americký tenista hned poté radostně zahodil raketu a šel své nadšení sdílet s manželkou a sedmiměsíční dcerou Hunter Grace.