Obří přestupová bomba! Ósakaová podepsala kontrakt s oděvní značkou

- Jan Havlovic

Tenhle přestup otřásl tenisovým světem! Světová jednička Naomi Ósakaová podepsala novou smlouvu se společností Nike a ukončila tak spolupráci s firmou Adidas. Japonská tenistka oznámila novinku na basketbalovém zápase v Los Angeles, kde se setkala s basketbalovou legendou Lebronem Jamesem, jednou z hlavních tváří firmy Nike.

Oděvní značka Nike slaví na tenisovém poli velký úspěch, podepsala totiž smlouvu s aktuální světovou jedničkou Naomi Ósakaovou. Mladá Japonka nastupovala v barvách Adidasu, ale nyní oznámila přechod na druhou stranu barikády.

Ósakaová oznámila novinku na basketbalovém zápase ve Staples Center v Los Angeles, kde byla přítomna i jedna z hlavních tváří firmy Nike – basketbalista Lebron James. Jednadvacetiletá tenista se s basketbalovou legendou vyfotila a fotku poté zveřejnila na Twitteru. „Jsem hrozně ráda za tuhle šanci a těším se na budoucí spolupráci s Nike,“ napsala Ósakaová.

Společnost Nike má tak aktuálně pod smlouvou první tři tenistky světového žebříčku – Naomi Ósakaovou, Simonu Halepovou a Petru Kvitovou. Nike v tenisovém prostředí dominuje, když má podepsanou smlouvu s dvanácti z třiadvaceti nejlepších tenistek světa.