Od ctitele a netradičně! Ósakaová obdržela žádost o ruku

- Radek Štohl

Naomi Ósakaová již mohla být provdaná. Tedy čistě hypoteticky. Světová jednička totiž v probíhajícím týdnu dostala zprávu, ve které jí fanoušek nabídl žádost o ruku.

Jednadvacetiletá tenistka v uplynulém půl roce zaznemanala velký posun. A to jak tenisový, tak životní. Během podzimu minulé sezóny dobyla US Open, na což navázala na Australian Open. Po úvodním grandslamu letošního roku se Ósakaová ke všemu dostala na první místo světového žebříčku.

Zájem o hráčku z Japonska tak pochopitelně roste každým dnem. Kromě zvýšených sponzorských aktivit je také v čím dál větším zájmu fanoušků, což se potvrdilo ve druhé polovině března. Krátce po zahájení prestižního turnaje v Miami jí totiž oslovil ctitel, který si držitelku dvou grandslamových trofejí hodlal vzít.

„Naomi, máš nějakého přítele? Hledám totiž ženu k sňatku. Musíš si však pospíšit, má nabídka nebude trvat věčně," napsal fanoušek Ósakaové na její sociálně sítě. Jak to však vypadá, z potenciální svatby nic nebude.

Naomi Ósakaová se v současné době nachází v Miami. V pátek na jihovýchodě Floridy odehrála druhé kolo dvouhry proti úspěšné tenistce z kvalifikace Yanině Wickmayerové. Ósakaová se tak na zdejším turnaji podruhé v kariéře podívala do třetího kola, v němž ji čeká Sie Su-wej.