Karolína Plíšková, jak ji neznáte. Česká tenistka nafotila odvážné fotky pro pánský časopis

- Jan Havlovic

Karolína Plíšková je hlavní hvězdou březnového vydání pánského časopisu Esquire. Česká tenistka, která je již delší dobu v elitní světové desítce, nafotila sérii odvážných fotek. Plíšková poskytla tomuto magazínu i obsáhlý rozhovor o mimo-tenisových tématech.

Druhá nejlepší česká tenistka současnosti se pořádně odvázala. Pro mužský magazín Esquire nafotila s fotografem Ivy Morwenem sérii odvážných fotografií, které mají podle posledních ohlasů zejména u mužské části tenisových fanoušků úspěch.

Karolína Plíšková rovněž poskytla tomuto magazínu obsáhlý rozhovor, ve kterém odpovídala především na otázky mimo tenis. Například o tom, co šestadvacetiletou tenistku na mužích irituje. „Obecně nemám ráda namyšlené frajírky. Takový ty týpky, co si myslí, že můžou vše. Nelíbí se mi arogantní a buranské chování. To si v dnešní době někteří velmi často pletou se sebevědomím,“ říká bývalá světová jednička.

Pátou nejlepší tenistku světa nyní čeká cesta do zámoří, kde se podobně jako celá tenisová špička představí na velkých turnajích v Indian Wells a v Miami.