Dramatické oznámení. Cibulková na sociálních sítích vystrašila fanoušky

- Jan Vojkůvka

Sociální sítě jsou místem, kde špatně, či naopak skvěle, zvolená věta dokáže zaujmout, ale i vyděsit. Dramatickým způsobem začala ve čtvrtek na svém Instagramu i Dominika Cibulková. „Chci se s vámi podělit o velkou novinu, s něčím, k čemu už nějaký čas směřuju,“ napsala Slovenka.

Jak okamžitě ujistila, s tenisem končit nehodlá, ani ji nepotkalo nečekané zranění, a mnohým fanouškům jistě spadl velký kámen ze srdce. „Pokud jste očekávali, že oznámím svůj konec s profesionálním tenisem, tak zatím ještě ne. Nejsem těhotná, ani nekončím kariéru,“ pokračovala Cibulková.

„Pracuji na svých memoárech,“ prozradila konečně slovenská hráčka, jež se pustila do tvorby knihy se slovenskou spisovatelkou Andreou Coddington.

„Je to sranda a rozhodně to nebude nějaká tenisová bible,“ podotkla 25. hráčka světa. „Bude tam všechno. Moje láska k tenisu, mé úspěchy, ale i chyby, moje vášeň pro módu, moji přátelé, rodina, láska. Prostě můj život.“

Kdy by mohla kniha vyjít je zatím nejisté. Sama Cibulková přiznala, že žádný termín nebyl stanoven. Ujistila ale, že publikace bude i plná fotografií ze života profesionální tenistky.