Láska na pracovišti? Bencicová přiznala vztah s jedním ze členů svého týmu

- Jan Havlovic

Švýcarská tenistka Belinda Bencicová se veřejně pochlubila novým přítelem. Toho si vyhlédla přímo ve svém týmu – je to totiž její kondiční trenér Slovák Martin Hromkovič! „Přišlo to trochu nečekaně, ale je to vlastně ideální situace,“ komentovala Bencicová v rozhovoru pro švýcarský tisk.

Tenisový život je mnohdy krutý, po většinu roku máte zabalených pár tašek a neustále lítáte po světě. Prostor najít si nějakého stálého partnera je tak, ať už pro ženy nebo muže z tenisového prostředí, poměrně náročné.

S lišáckým řešením přišla Švýcarka Belinda Bencicová! Ta se pochlubila novým přítelem, který je přímo členem jejího týmu. Jednadvacetiletá tenistka tvoří pár se Slovákem Martinem Hromkovičem, který Bencicové dělá kondičního trenéra.

Bývalá světová sedmička tuhle novinku prozradila v rozhovoru pro deník Blick. „Přišlo to trochu nečekaně, ale je to vlastně ideální situace. Když makám na fyzičce na Slovensku, můžeme být spolu,“ vysvětluje Bencicová výhody vztahu s bývalým fotbalistou.

„U profesionálních tenistů je to se vztahy složité. Martin je pro mě tou nejlepší volbou co se týče soukromého i profesního života,“ pochvaluje si Švýcarka.

Bencicová si zatím vztah na bázi tenistka – fitness trenér nemůže vynachválit. „Jsem za něj opravdu ráda. Když trénujeme, vnímám ho jen jako trenéra. Doufám, že to tak zůstane,“ věří aktuálně 44. hráčka světového žebříčku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

@carowozniacki and @belindabencic @citiopen ?

Příspěvek sdílený Hromkovič Martin (@hromec3),Čec 29, 2018 v 3:12 PDT

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

She found them ?? thank you @belindabencic @nike @nike.vapormax #nike #vapormax #nike #offwhite #nikeoffwhite

Příspěvek sdílený Hromkovič Martin (@hromec3),Úno 17, 2018 v 7:43 PST