VIDEO: Malý Sascha ozářil Paříž. Při nástupu na kurt zastínil Čiliče

- Jan Havlovic

Francouzský klučina jménem Sascha na letošní podnik v Paříži jen tak nezapomene. Dostal totiž možnost nastoupit na kurtu po boku chorvatské hvězdy Marina Čiliče. Na malém klukovi nebyla znát žádná nervozita. Ba naopak, hrdě pozvedl při nástupu ruku a zdravil diváky. Čilič se druhý den se Saschou potkal a předal mu podepsané tričko.

Pro malé děti je vždy zážitek na celý život, když mohou nastupovat na kurt po boku tenisových hvězd. Na nedávném Turnaji mistryň zářil štěstím malý klučina, který vcházel na dvorec za ruku s Petrou Kvitovou. 

Na turnaji v Paříži na sebe strhl pozornost další malý klučina. Francouz Sascha měl tu poctu, že mohl nastupovat na kurt v hale Bercy po boku Chorvata Marina Čiliče. Sascha si tuto chvíli slávy vyloženě užíval a radostně mával fanouškům v ochozech. Malý klučina se rázem stal hitem internetu.

Sascha se potkal s Marinem Čiličem i druhý den. Chorvatská tenisová hvězda svému doprovodu předala podepsané tričko a prohodila s ním pár slov. „Půjdeš se teď dívat na zápas Djokoviče?“ ptal se Čilič. „Půjdu, ale můj oblíbenec si ty,“ odpověděl spontánně malý Sascha.