VIDEO: Parádní přestřelka ostrých ptáčat! Andy je šermíř, smála se Strýcová

- Jan Havlovic

Andrea Sestini Hlaváčková s Barborou Strýcovou vlétly do letošního Turnaje mistryň ve velkém stylu, když vyřídily pár Klepacová, Martinézová-Sanchézová 6:1, 6:2. Češky na kurtu zářily a zvládaly i prekérní situace. V jedné výměně zvládla Sestini Hlaváčková hned tři těžké smeče a poradila si i při zásahu míčku do pásky. „Andy je šermíř a já čumím jak puk,“ komentovala dobře naladěná Strýcová video dané výměny na svém Instagramu.

Ostrá ptáčata vlétla do čtvrtfinálového duelu parádně, když vyhrála první sadu za 28 minut 6:2. A na stejné notě pokračovala i ve druhém setu. Za stavu 3:2 a 15:15 přišla zřejmě nejlepší výměna zápasu.

Andrea Sestini Hlaváčková při ní předvedla hned tři náročném smeče a poradila si i při prekérní situaci na síti. Míček zasáhl pásku a změnil náhle směr i rychlost. Česká deblistka napoprvé promáchla, ale stačila ještě míček vrátit na polovinu soupeřek. Klepacová poté napálila míček do sítě a plzeňská dvojice se mohla radovat ze zisku fiftýnu.

„Andy je šermíř a já čumím jak puk,“ komentovala Strýcová výměnu. Favorizovaný pár dovedl utkání do vítězného konce a může se těšit na sobotní semifinále!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

@andreasestinihlavackova je šermíř a já čumím jak puk!

Příspěvek sdílený Barbora Strycova? (@barborastrycova),Říj 25, 2018 v 2:27 PDT