WTA

Plíšková v boji o ocenění hráčky měsíce. Podpořte českou hvězdu svým hlasem

- Jan Havlovic

Oficiální webové stránky WTA opět vyhlašují hlasování o nejlepší hráčku měsíce. Do zářijového výběru se dostala i Karolína Plíšková, která si podmanila turnaj v japonském Tokiu. Českou tenistku můžete podpořit svým hlasem i vy! V anketě o nejlepší úder měsíce hlasujte také pro Petru Kvitovou.

Karolína Plíšková bude v zářijovém vydání útočit na celkově druhé vítězství v této anketě v tomto roce. Česká tenistka triumfovala již v dubnu, kdy ovládla podnik ve Stuttgartu. Vítěznou trofej získala Plíšková i nyní v září, když si podmanila turnaj v japonském Tokiu.

Ve finálovém souboji si poradila ve dvou setech s domácí Naomi Ósakaovou, která se rovněž dostala do tříčlenného výběru. Fanoušci mohou hlasovat rovněž pro Arynu Sabalenkovou, která ovládla velký turnaj v čínském Wu-chanu a potvrdila skvělou formu z druhé poloviny sezony.

Podpořit Karolínu Plíškovou v boji o ocenění hráčky měsíce můžete ZDE.

WTA vyhlašuje také anketu o nejlepší úder měsíce. Do výběru se podruhé v řadě dostala Petra Kvitová, která si místo mezi pěticí nominovaných vysloužila parádním úderem z čínského Wu-chanu. Česká tenisová jednička doběhla stopbal Rusky Pavljučenkovové a dokázala v tísni zahrát vítězný úder.

Kromě Kvitové se do elitní výběru dostaly také Dominika Cibulková, Hsieh Su-wej, Amanda Anisimová a Naomi Ósakaová.

Hlasovat o nejlepší úder měsíce můžete ZDE.