Všechno nejlepší, legendo! Federer slaví 37. narozeniny

- Jan Havlovic

Roger Federer slaví dnes, ve středu 8. srpna, své 37. narozeniny! Na sociálních sítích se kupí velké množství gratulací na adresu jednoho z nejlepších tenistů historie a dvacetinásobného grandslamového šampiona. Samotný Federer si narozeninový den užívá se svou rodinou v New Yorku, kde se připravuje na blížící se turnaje.

Dvacetinásobný grandslamový vítěz slaví již 37. narozeniny, avšak o odchodu do tenisového důchodu zatím nepřemýšlí. Federer se i v pokročilém věku drží ve světové špičce a pomýšlí na zisk dalších trofejí.

Legendární tenista tráví narozeninový den v New Yorku, kde se připravuje na blížící se turnaj v Cinccinati. V zámoří je s Federerem také jeho žena Mirka s dětmi.

Federer trávil loňské narozeniny v Montrealu, kde zápolil na Rogers Cupu. Z prestižního turnaje se tento rok omluvil a dal raději přednost pečlivější přípravě na vrchol druhé poloviny sezony – US Open.

Na sociálních sítí se v průběhu dnešního dne hromadí velké množství gratulací směřující na adresu již sedmatřicetiletého Švýcara.

Za celou redakci přejeme všechno nejlepší!