WTA

Plíšková o svatbě: Spíše to vypadalo jako rodinná večeře

- Radek Štohl

Vůbec poprvé se více o svatbě rozpovídala Karolína Plíšková. Šestadvacetiletá tenistka se v polovině července provdala za svého manažera Michala Hrdlička, se kterým uskutečnila tajnou svatbu v Monaku. Plíšková pro stránky WTA mluvila nejen o tom, jak vstup do svazku manželského ovlivnil její výkony na kurtu, ale také o velikosti obřadu.

Druhá nejlepší Češka současnosti v pondělí večer na Coupe Rogers vyřadila Kateřinu Siniakovou. V prvním zápase od Wimbledonu se však téma novinářů více stahovalo na její nedávnou svatbu než samotný duel.

„Ano, pro vás všechny to bylo překvapení," smála se aktuálně devátá tenistka dvouhry. „Plánovali jsme ji asi tři měsíce a vše se uskutečnilo v Monaku. Už jen kvůli šatům a dalším záležitostem musíte vše sjednat brzy. Z osobního hlediska jsem o tom jenom nechtěla mluvit," pokračovala ve svém vyprávění.

Plíšková již během antukové a travnaté části sezóny věděla, co se v červenci chystá. Dle slov bývalé světové jedničky však šťastná událost její výkony na Roland Garros a Wimbledonu vůbec neovlivnila.

„Na ten den jsem se těšila, zajisté to však nemělo žádný vliv na Wimbledon a turnaje před ním. Jednalo se o malou svatbu, zase tak hodně věcí jsme plánovat nemuseli. Spíše to vypadalo jako rodinná večeře! Měla jsem tam skutečně blízké přátelé," popisovala.

Plíšková na instagramový účet zveřejnila svatební fotografii s Michalem Hrdličkou, ale přiznala, že oznámení přišlo o trochu dříve.

„Ve skutečnosti jsem to jako první chtěla sdílet sama, ale objevil se tam někdo z českých novinářů. Původní iniciativa rozhodně nešla z mé strany, že bych hned dávala fotku na instagram," dodala na závěr.